Godišnja sjednica gvardijana hrvatskih kapucina

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

U “Centru Pomirenja” – kući Misionara Krvi Kristove u Prozorju kod Dugog Sela od 22. do 25. veljače održava se godišnja sjednica provincijalne uprave i gvardijana Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića.  Susret je započeo u ponedjeljak, 22. veljače, u 16,30 sati zazivom Duha Svetoga i pozdravnim govorom novog  provincija fra Jure Šimića. Nako  toga uslijedilo je prigodno predavanje p. Ilija Grgića na temu “Uloga poglavara u redovničkoj zajednici”. Nakon predavanja uslijedilo je klanjanje pred Presvetim te Večernja molitva.  
Rad sjednice nastavljen je 23. veljače čitanjem pojedinačnih izvješća gvardijana o životu i radu u mjesnim bratstvima tijekom 2020. godine.
Drugi dio sjednice bit će posvećen ekonomskim izvješćima, o onome što je u materijalnom pogledu kroz proteklu godinu na razini zajednica učinjeno, kao i o planovima u 2021. godini. 

Napišite komentar

NAJAVE

Proslava Gospe Lurdske u Varaždinu

Proslava blagdana Gospe Lurdske pri kapucinskom samostanu u Varaždinu bit će 11. veljače 2021. pod sv. Misom u 12,00 sati koju će predvoditi domaći biskup mons. Bože RADOŠ. Proslavi prethodi trodnevna duhovna priprava koju će voditi vlč. Ivica Cujzek, župnik župe Dobrog

Više o događaju »

Gospa Lurdska u Zagrebu 11.2.2021.

Proslava blagdana Gospe Lurdske pri samostanu i župi sv. Leopolda B. Mandića u Zagrebu bit će 11. veljače 2021. pod sv. Misom u 19,00 sati. Misu će predvoditi p. Ilija Grgić, poglavar Misionara Krvi Kristove u Hrvatskoj. Nakon sv. Mise

Više o događaju »

Nedavno objavljeno

Pratite nas

Najnoviji video