Nova stranica hrvatskih kapucina posvećena duhovnom pozivu

Home / Vijesti / Nova stranica hrvatskih kapucina posvećena duhovnom pozivu
Nova stranica hrvatskih kapucina posvećena duhovnom pozivu

S prvim danom mjeseca ožujka, Hrvatska kapucinska Provincija sv. Leopolda Bogdana Mandića te njezino Vijeće za promicanje duhovnih zvanja, nakon višemjesečnih radova i pripreme, aktivirala je web stranicu u cijelosti posvećenu promociji duhovnih zvanja i to na domeni: www.duhovni-poziv.com

Cilj ove stranice jest mladima i svim drugima progovoriti o gorućem problemu svekolike Crkve, a to je nedostatak svećeničkih i redovničkih zvanja zbog kojih, nažalost, mnoge Crkve i samostani danas po svijetu bivaju zatvoreni. Stoga, ovom stranicom, hrvatski kapucini žele doći do mladih, do svih onih koji u svome srcu osjećaju poticaj i želju da Bogu izbliza služe kao svećenici i/ili redovnici. Zato im na postavkama stranice na raspolaganju stoje različiti Biblijski i drugi tekstovi, konkretna svjedočanstava, molitve i slikovni materijal kao mogući poticaj na veći angažman oko molitve i promocije duhovnog poziva kao i želje da se možda i sami odvaže na nešto više u uzvišenije te Bogu daruju svoj život i sposobnosti kao svećenici i/ili redovnici.

U isto vrijeme, Hrvatska kapucinska provincija, napravila je i svoj stilizirani logo s kojim želi biti prepoznata u svojem djelovanju među Hrvatima. Provincijski logo kao i samu stranicu posvećenu duhovnom pozivu dao je osmisliti i izraditi novi provincijal hrvatskih kapucina fra Juro Šimić.

Skip to content